nederlands   english
Culterra - organische meststoffen
organische meststoffen voor consumenten
organische meststoffen voor professionals
het bedrijf culterra

Culterra meststoffen worden gebruikt door een groot aantal landgoederen en kasteel tuinen in binnen en buitenland. Door nauw samen te werken met de vakmensen die deze tuinen en landgoederen onderhouden, is Culterra in staat haar producten steeds verder te verbeteren.

 

Door middel van speciale projecten ondersteunen wij de ontwikkeling van individuele tuinen met het oog op uitbreiding en behoud van landschappelijk en maatschappelijk waardevolle natuur. Deze tuinen bieden tevens unieke mogelijkheden voor alle geinteresseerden om te zien wat een goede bemesting met Culterra kan bewerkstelligen.

 

Kasteel Warmelo, Diepenheim

Chateaux Percey, Percey (fr)
Prachtig landgoed in het oosten van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1315. Het gevarieerde
park geeft een zicht op vier eeuwen
tuin-architectuur, inclusief een  
vogeltuin, rozentuin en vijverpartijen. Het 'Warmelo' bezit een grote verscheidenheid aan azalea's, grote rododendrons, exotische planten en vele kuipplanten. Culterra meststoffen spelen een belangrijke rol bij het in stand houden en ontwikkelen van het park. Meer informatie is te vinden op:

www.kasteelwarmelo.nl
Een landgoed in de Chablis dat na jaren van verwaarlosing sinds 2002 weer volledig hersteld wordt. De beroemde tuin-architect Arend-Jan van der Horst heeft voor het park een nieuw ontwerp gemaakt inclusief een doolhof, maar met behoud van de orginele elementen. De aanleg van de tuin is gestart, waarbij Culterra meststoffen worden gebruikt voor een optimaal resultaat. De tuinen zijn geopende in de zomer.
Meer informatie is te vinden op:


www.chateaupercey.com
design by Culterra