IMAGE 1
IMAGE 2
IMAGE 3

Culterra 7-3-4+3MgO

Universele biologische meststof voor siertuin en moestuin


Produkt Omschrijving

De verwerkte grondstoffen in Culterra 7+3+4 zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong. Door de uitgebalanceerde samenstelling vormen ze een optimale voedingsbron voor alles wat groeit en bloeit. Culterra 7+3+4 bevat eiwitrijke grondstoffen, deze eiwitten worden door het bacterieleven in de grond omgezet in verantwoorde, goed opneembare voedingsstoffen die geleidelijk vrijkomen. Deze voedingswijze voorkomt groei-explosies. Culterra 7+3+4 heeft een lange werkingsduur en staat garant voor een hoog rendement. Bovendien bevatten Culterra meststoffen spoorelementen, die zorgen voor een gezonde groei en een smakelijke oogst.
Samenstelling
7% stikstof (N)
3% fosfaat (P2O5)
4% kalium (K2O)
3% Magnesium (MgO)
Minstens 60% organisch stof.

Gebruiksaanwijzing
Strooi gemiddeld 1 Kg / 10 M2 3-4 keer per jaar. De korrels strooien als er regen wordt verwacht of na het strooien besproeien. Culterra lost snel op en spoelt niet uit.Zie Culterra lost snel op en spoelt niet uit.

Zie het strooiadvies voor meer details.

Verpakkingen
Culterra 7-3-4 (in de oranje verpakking)is verkrijgbaar in 5, 10, en 25 kg.

Biologisch
Culterra 7-3-4+3 MgO is toegestaan voor gebruik in de biologische land- en tuinbouw conform EU regeling 834/2007. Geregistreerd bij de FIBL voor de duthc input list, klik hier voor de konformiteitsverklaring .